Bavarois mango/abrikoos

Producten filter

toon de blokken hulp

Bavarois mango/abrikoos

Op voorraad
Categorie: Tag:

2.85

Beschrijving

Bavaroispoeder mango/abrikoos

Heerlijk als dessert en als vulling van taart.

 

Klop 500 milliliter slagroom tot yoghurtdikte. Meng 80-100 gram lauw water (20°C) en het bavaroispoeder. Spatel de de slagroom en de bavaroispoeder door elkaar. Koel minimaal 1 uur in de koelkast.

 

 

Ingrediënten: suiker, glucose, gelatine, mango fruitgranulaat, citroenzuur, natuurlijk aroma, kleuren fruit– en plantenextract (wortel en kurkuma), abrikozenstukjes, zout.

 

Voedingswaarde per 100 gram: energie 1610 kJ; 7,9 g eiwit; 87,3 g koolhydraten, waarvan 84,0 g suikers; vet 0,1 g, waarvan verzadigd 0 g, 0 g vezel; 0,2 g zout.

Extra informatie

Gewicht 0.1 kg
X