Aardbeiencake

Aardbeiencake

Op voorraad

3.05

Beschrijving

Aardbeiencake

 

Benodigdheden:

400 gram cakemix, 200 gram zachte boter, 4 eieren (200 gram). 

 

Bereiding:

Klop de boter zacht en romig. Voeg de eieren, het water en de cakemix om en om toe. Klop in 4 minuten tot een luchtig beslag. Doe het beslag in een ingevette bakvorm van ± 26 cm. Bak de cake in het midden van een voorverwarmde oven op 160ºC in ± 60 minuten gaar. Prik met een breinaald in de cake. Als de breinaald schoon blijft, is de cake gaar. Verwijder de bakvorm en laat de cake afkoelen op een rooster.

 

Ingrediënten: suiker, tarwebloem, sojabloem, vruchtenstukjes, fructose-glucosestroop, tarwevezel, verdikkingsmiddel (E440), plantaardig vet, voedingszuur (E296), natuurlijke aroma’s, kleurende plantenextracten, tarwezetmeel, sojameel, rijsmiddel (E450i, E500), emulgator (E471), tarwegluten, zout, verdikkingsmiddel (E415), aroma.

 

Voedingswaarde per 100 gram: energie 1570 kJ/ 370 kcal; 5,6 g eiwit; 81 g koolhydraten, waarvan 51 g suikers; vet 2,2 g; waarvan verzadigd 1,0 g; 0 g vezel; 1,2 g zout.

 

Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
X