Basis voor gevuld brood

Producten filter

toon de blokken hulp

Basis voor gevuld brood

Op voorraad
Categorieën: , ,

3.20

Beschrijving

Basis voor gevuld zoet brood

Zoals suikerbrood, notenbrood, krentenbrood, stol

 

Recept voor de broodbakmachine:

500 gram broodmix Basis voor gevuld

8-15 gram droge gist (afhankelijk van de vulling)

270-300 gram water

N.B. zout reeds toegevoegd

 

Kijk voor het recept voor handbereiding op www.bakboerderij.nl of vraag er naar in de winkel.

 

Ingrediënten: tarwebloem, tarwegluten, suiker, weipoeder (melk), emulgator (E471), dextrose, plantaardige olie (raapzaad), emulgator (E482), rijsmiddel (E450), emulgator (E472e), curcumaextract, rijsmiddel (E500), verdikkingsmiddel (E412), natuurlijk aroma, enzymen, meelverbeteraar (E920), bakkerszout, antiklontermiddel (E535), kaliumjodide, ascorbinezuur (vitamine C).

 

Voedingswaarde per 100 gram:

onbereid

bereid*

kJoule 1461,3 1018,8
eiwit 14,3 9,8
koolhydraten 63,4 43,1
waarvan suikers 4,4 3,3
vet 3,2 4,2
verzadigd vet 1,8 1,5
verzadigd vet 3,2 2,3
zout 1,801 1,216

* Berekend op basis van het recept voor Basis voor gevuld zoet brood in de broodbakmachine met olijfolie.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
X