Basis voor gevuld brood

Basis voor gevuld brood

Op voorraad

3.20

Beschrijving

Basis voor gevuld zoet brood

Zoals suikerbrood, notenbrood, krentenbrood, stol.

 

Recept voor de broodbakmachine:

500 gram broodmix Basis voor gevuld

8-15 gram droge gist (afhankelijk van de vulling)

270-300 gram water

N.B. zout reeds toegevoegd

 

Kijk voor het recept voor handbereiding op www.bakboerderij.nl of vraag er naar in de winkel.

 

Ingredi├źnten: tarwebloem, tarwegluten, suiker, bakkerszout, emulgator (E471, E482, E472e), weipoeder (melk), plantaardige olie (raapzaad, palm), dextrose, rijsmiddel (E450, E500ii), curcumaextract, natuurlijk aroma (sinaasappel, citroen), verdikkingsmiddel (E412), enzymen (tarwe), meelverbeteraar (E300, E920).

 

Voedingswaarde per 100 gram: energie 1461,3 kJoule; 14,3 g eiwit; 63,4 g koolhydraten, waarvan 4,4 g suikers; vet 3,2 g; verzadigd 1,8 g; 3,2 g vezel; 1,801 g zout.

 

Voedingswaarde per 100 gram:

onbereid

bereid*

kJoule 1461,3 1018,8
eiwit 14,3 9,8
koolhydraten 63,4 43,1
waarvan suikers 4,4 3,3
vet 3,2 4,2
verzadigd vet 1,8 1,5
verzadigd vet 3,2 2,3
zout 1,801 1,216

* Berekend op basis van het recept voor Basis voor gevuld zoet brood in de broodbakmachine met olijfolie.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
X