Beschrijving
Workshop Sacher Torte
Workshop word gegeven door: Inge Sikkens
Tijd: 13:30 uur tot circa 16:30 uur. Inloop is vanaf 13:00 uur met Koffie/thee.
Sacher Torte “maarnetietsanders” Deze klassieker uit Wenen, Hotel Sacher, is een heerlijke met veel chocolade gevuld en overgoten taart, het recept is altijd nog geheim maar deze taart komt wel griezelig dichtbij de originele, gevuld met frisse zelfgemaakte abrikozen confiture, dat doen wij ook natuurlijk. Normaal staat er met melkchocolade “Sacher” op geschreven maar dat recht laten we dan maar over aan de originele taart, wij maken onze eigen interpretatie.
Wil jij ook deze overheerlijke taart maken? geef je dan snel op.
Workshops gaan definitief door bij minimaal 9 personen.
Workshops kunnen betaald worden in de winkel tijdens aanmelden of online via onze website.
Bent u verhinderd? Afmelden telefonisch (0612997958) of per mail (bakboerderij@gmail.com) en is kosteloos tot 1 week van tevoren. Binnen een week voor de workshopdatum vervalt het recht op restitutie. U kunt een plaatsvervanger sturen (naam graag doorgeven). Verschuiven naar een andere datum is helaas niet mogelijk.
Buiters Bakboerderij behoudt zich te allen tijde het recht voor om een workshop niet door te laten gaan (persoonlijke omstandigheden/ziekte). In dat geval wordt er in overleg naar een andere datum gezocht.
Deelname aan de workshops is op eigen risico.
Na afloop van de workshop nemen de deelnemers al hun zelf gebakken lekkernijen mee naar huis.
Na afloop krijgen de deelnemers de recepten mee naar huis.
Tijdens de workshop wordt u ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Daarnaast wordt u tijdens de workshop voorzien van een hapje en een drankje.
Tijdens de workshops is de winkel open voor deelnemers en krijg je korting op je aankopen.
Graag een ovenhandschoen en een schort meenemen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.