Selecteer een pagina

Bavarois caramel

Bavarois caramel

Op voorraad
Categorie: Tags: ,

2.85

Beschrijving

Bavaroispoeder caramel

Heerlijk als dessert en als vulling van taart.

Klop 500 milliliter slagroom tot yoghurtdikte. Meng 80 – 100 gram lauw water (20°C) en het bavaroispoeder. Spatel de de slagroom en de bavaroispoeder door elkaar. Koel minimaal 1 uur in de koelkast.

Ingrediënten: suiker, glucose, gelatine, natuurlijk aroma (melk), karamelsuikersiroop, kleurende fruit– en plantenextract (wortel), zout.

 

Voedingswaarde per 100 gram: energie 1654 kJ; 10 g eiwit; 87 g koolhydraten, waarvan 83 g suikers; vet 0,04 g; waarvan verzadigd 0,01 g; 0 g vezel; 0,19 g zout.

Extra informatie

Gewicht 0.11 kg
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop