Beschrijving
Basis voor gevuld zoet brood
Zoals suikerbrood, notenbrood, krentenbrood, stol
Recept voor de broodbakmachine:
500 gram broodmix Basis voor gevuld
8-15 gram droge gist (afhankelijk van de vulling)
270-300 gram water
N.B. zout reeds toegevoegd
Kijk voor het recept voor handbereiding op www.bakboerderij.nl of vraag er naar in de winkel.
Ingrediënten: tarwebloem, tarwegluten, suiker, weipoeder (melk), emulgator (E471), dextrose, plantaardige olie (raapzaad), emulgator (E482), rijsmiddel (E450), emulgator (E472e), curcumaextract, rijsmiddel (E500), verdikkingsmiddel (E412), natuurlijk aroma, enzymen, meelverbeteraar (E920), bakkerszout, antiklontermiddel (E535), kaliumjodide, ascorbinezuur (vitamine C).
Voedingswaarde per 100 gram:
onbereid |
bereid* |
|
kJoule | 1461,3 | 1018,8 |
eiwit | 14,3 | 9,8 |
koolhydraten | 63,4 | 43,1 |
waarvan suikers | 4,4 | 3,3 |
vet | 3,2 | 4,2 |
verzadigd vet | 1,8 | 1,5 |
verzadigd vet | 3,2 | 2,3 |
zout | 1,801 | 1,216 |
* Berekend op basis van het recept voor Basis voor gevuld zoet brood in de broodbakmachine met olijfolie.