Beschrijving
Funcakes gelatine
60 gram
Gelatinepoeder is geschikt voor het binden en verstevigen van o.a. crème, mousse, bavarois, pudding en vruchtengelei. Per liter product is 20 gram gelatine poeder nodig om een goede versteviging te verkrijgen en 40 gram voor een vrijstaande pudding.
Bereiding: Voeg de benodigde hoeveelheid gelatine poeder toe aan de vloeistof. Verwarm dit al roerende tot 40°C zodat de gelatine oplost. Let op: niet laten koken! Mengsel in de koeling laten afkoelen en opstijven.
Gelatine kan niet gebruikt worden in combinatie met de volgende verse vruchten: ananas, kiwi, papaja, mango en gember.
Ingrediënten: rundergelatine (E441). Bloom 150. Bloom is de geleerkracht van gelatine, deze waarde is belangrijk voor de kwaliteit. Deze waarden liggen in het algemeen tussen de 50 en 300. De waarde geeft aan wat de geleerkracht of stevigheid is van de gelatine.
Dit product is Halal gecertificeerd.