Selecteer een pagina

Nieuw(s) 

 

Per 1 januari wordt ons bedrijf voortgezet door de familie Buiter, die in het huidige pand aan de Kanaalstraat 62 in Roden (t.o. “de Vrijbuiter”) een aparte bakwinkel en een nieuwe productieruimte gebouwd hebben. Ook de webshop runnen ze vanaf deze datum. Rene en Marjolein werken inmiddels al ruim 3 jaar mee in de productie en kennen onze producten dus als geen ander!

 

 

in de webshop:

 

Gaatjes bakplaat

We hebben er lang naar gezocht en eindelijk gevonden. Zelf gebruiken we al jaren een paar verkleinde gaatjesplaten uit een bakkersoven. Nu zijn ze ook in “normale” maat (30 x 40 cm) leverbaar. De gaatjes in de bakplaat zorgen voor een krokante bodem bij focaccia, pizza, fougasse enzovoort.

 Voor ons Kerrie-feta brood hebben een deeg gemaakt van:

600 gram puur volkoren
50 gram pittenmix
9 gram bakkerszout
8-10 gram gist
25 gram noten
100 gram feta
15 gram olijfolie
20 gram kerrie
ongeveer 400 gram water

Voor de afwerking: noten, 100 gram feta, pittenmix,  trostomaatjes

De werkwijze is hetzelfde als het recept Spelt Focaccia

In de webshop vind je de geperforeerde bakplaat hier

{{widget type=”catalog/product_widget_new” display_type=”new_products” products_count=”40″ template=”catalog/product/widget/new/content/new_grid.phtml”}}

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop