Nieuw(s)
Per 1 januari wordt ons bedrijf voortgezet door de familie Buiter, die in het huidige pand aan de Kanaalstraat 62 in Roden (t.o. “de Vrijbuiter”) een aparte bakwinkel en een nieuwe productieruimte gebouwd hebben. Ook de webshop runnen ze vanaf deze datum. Rene en Marjolein werken inmiddels al ruim 3 jaar mee in de productie en kennen onze producten dus als geen ander!
in de webshop:
Gaatjes bakplaat
We hebben er lang naar gezocht en eindelijk gevonden. Zelf gebruiken we al jaren een paar verkleinde gaatjesplaten uit een bakkersoven. Nu zijn ze ook in “normale” maat (30 x 40 cm) leverbaar. De gaatjes in de bakplaat zorgen voor een krokante bodem bij focaccia, pizza, fougasse enzovoort.
Voor ons Kerrie-feta brood hebben een deeg gemaakt van:
600 gram puur volkoren |
50 gram pittenmix |
9 gram bakkerszout |
8-10 gram gist |
25 gram noten |
100 gram feta |
15 gram olijfolie |
20 gram kerrie |
ongeveer 400 gram water |
Voor de afwerking: noten, 100 gram feta, pittenmix, trostomaatjes
De werkwijze is hetzelfde als het recept Spelt Focaccia
In de webshop vind je de geperforeerde bakplaat hier
{{widget type=”catalog/product_widget_new” display_type=”new_products” products_count=”40″ template=”catalog/product/widget/new/content/new_grid.phtml”}}